Yhteistyökumppaneiden tietosuojaseloste

Tutustu haluamaasi osioon alla.

HKScan Oyj, 0111425-3, ja/tai sen omistuksessa tai määräysvallassa oleva konserniyhtiö (”HKScan”, ”me” tai ”meille”) toimii rekisterinpitäjänä käsitellessään sinua koskevia henkilötietoja yhteystyökumppaninamme tai yhteistyökumppanimme yhteyshenkilönä (tässä tietosuojaselosteessa termit ”yhteystyökumppani” tai ”sinä” pitävät sisällään sekä oikeushenkilönä että yksityisinä elinkeinoharjoittajina toimivat HKScanin toimittajat, palveluntarjoajat ja asiakkaat).

Tällä sivulle kuvailemme, miten keräämme, käsittelemme ja jaamme henkilötietojasi. Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia sellaisia tietoja, joita voidaan käyttää luonnollisen henkilön tunnistamiseen. Yksityistä elinkeinoharjoittajaa koskevat tiedot ovat henkilötietoja. Oikeushenkilöä koskevat tiedot eivät ole henkilötietoja, mutta oikeushenkilön edustajia koskevat tiedot luetaan henkilötiedoiksi.

Meille on tärkeää, että sinulla on turvallinen olo sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta henkilötietosi ovat suojattu ja, jotta henkilötietojesi käsittely suoritetaan soveltuvan tietosuojalainsäädännön sekä sisäisten käytäntöjemme mukaisesti.

Alla olevasta taulukosta saat lisätietoja HKScan yhtiöistä, jotka voivat käsitellä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisissa tarkoituksissa rekisterinpitäjänä. Ensisijaisesti henkilötietojesi rekisteripitäjänä on aina se HKScan yhtiö, jonka kanssa organisaatiosi on solminut sopimuksen.

Rekisterinpitäjä

HKScan Oyj

HKScan Finland Oy

Paimion Teurastamo Oy

HKScan Sweden AB

HKScan Denmark A/S

AS HKScan Estonia

AS Rakvere Farmid

AS HKScan Latvia

HKScan Poland Sp. zo.o

 

Voimme kerätä henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

Henkilötiedot, jotka annat meille itse, esim. täyttäessäsi verkkosivuillamme olevia lomakkeita tai muita lomakkeita, joita pyydämme sinua täyttämään, sekä ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavalla.

Automaattisten menetelmien avulla, esim. saapuessasi verkkosivuillemme, jolloin verkkosivumme kerää automaattisesti verkkotunnistetietoja vierailustasi (lue lisää henkilötietojesi käsittelystä verkkosivujemme käytön yhteydessä verkkosivujen tietosuojaselosteesta) sekä vieraillessasi tai työskennellessäsi toimitiloissamme, jolloin voimme kerätä henkilötietojasi valvontakameran välityksellä (lue lisää henkilötietojesi käsittelytä kameravalvonnan yhteydessä kameravalvonnan tietosuojaselosteesta.  

Henkilötiedot, joita keräämme muista lähteistä, esim. kollegoiltasi tai muilta yrityskontakteiltamme, jotka voivat jakaa meille esim. yhteystietosi tai roolisi liiketoiminnalliseen suhteeseemme liittyen sekä kerätessämme tietoja julkisista lähteistä tai viranomaisrekistereistä taustaselvitysten yhteydessä rahanpesun torjumiseksi, petosten estämiseksi tai muihin vastaaviin tarkoituksiin.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Liiketoimintasuhteen hallinnoiminen

Käsitelemme henkilötietojasi hallinnoidaksemme liiketoimintasuhdetta, esim. rekisteröidessämme yhteystietosi tietokantaamme, arkistoidessamme sopimuksia, hallinnoidaksemme laskutusta, suorittaessamme taustaselvityksiä (suojellaksemme toimintaamme petoksilta, rahanpesulta ja muilta talous- tai yritysrikoksilta), sekä käsitellessämme tilauksia ja toimituksia.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Organisaatiotiedot
  • Taloudelliset tiedot
  • Taustaselvityksen tiedot
  • Osto- ja myyntitiedot

Oikeutettu etu (oikeushenkilöt). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa liiketoimintasuhteen hallinnoimiseen liittyvät oikeutetut etumme.

Sopimuksen täytäntöön paneminen (yksityiset elinkeinonharjoittajat). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään liiketoimintasuhteen keston ajan. Liiketoimintasuhteen päättymisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi 10 vuotta oikeutettujen etujemme turvaamiseksi sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme. Säilytämme vain ajantasaisia henkilötietoja. Yhteyshenkilön vaihtuessa vanha tieto poistetaan ja uusi tieto ylläpidetään.

Taustaselvityksen tietoja säilytämme vain tarpeellisen ajan arvioidessamme yhteistyökumppanin luotettavuutta.

 

Liiketoimintasuhteeseen liittyvän viestinnän helpottaminen

Käsittelemme henkilötietojasi helpottaaksemme liiketoimintasuhteeseen liittyvää viestintää, esimerkiksi, hallinnoidessamme yhteistyökumppaneiden yhteystietoja sekä ollessamme vuorovaikutuksessa kanssasi sähköpostin välityksellä.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Yhteydenpidossa antamasi tiedot

Oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa oikeutetut etumme liiketoimintasuhteeseen liittyvän viestinnän helpottamiseksi.

Säilytysaika: Säilytämme yhteistyökumppaneidemme kanssa käytyyn viestintään liittyviä henkilötietoja 10 vuotta viimeisimmästä keskustelusta lukien oikeutettujen etujemme turvaamiseksi sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

 

Kysymyksiin vastaaminen ja palautteiden tai reklamaatioiden käsittely

Jos otat meihin yhteyttä palautteen antamista, reklamoimista tai kysymysten esittämistä varten, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä antamasi reklamaation, vastata antamaasi palautteeseen tai esittämiisi kysymyksiin. Voit antaa meille esittää reklamaatio sekä antaa palautetta tai esittää kysymyksiä useita eri kanavia pitkin, esim. verkkosivuillamme olevien lomakkeiden kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Organisaatiotiedot
  • Yhteydenpidossa antamasi tiedot

Oikeutettu etu (oikeushenkilöt). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme vastata kysymyksiisi sekä käsitelläksemme antamiasi palautteita tai reklamaatioita.

Sopimuksen täytäntöön paneminen (yksityiset elinkeinonharjoittajat). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään tätä tarkoitusta varten 12 kuukauden ajan lukien siitä hetkestä, kun olemme vastanneet kysymykseesi tai palautteeseesi, ellei tietojesi säilyttäminen ole tarpeellista, jotta pystymme varautumaan ja puolustautumaan meitä vastaan mahdollisesti esitettäviin oikeusvaateisiin.

Reklamaatioihin liittyen henkilötietojasi säilytetään 10 vuotta oikeutettujen etujemme turvaamiseksi sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

 

Asiakaspalvelun laadunvarmistaminen ja kehittäminen

Tallennamme asiakaspalveluun saamamme puhelut. Tässä yhteydessä voimme käsitellä henkilötietojasi asiakaspalvelumme laadun varmistamiseen sekä sen kehittämiseen liittyen. Voimme esimerkiksi käyttää tallentamiamme puheluita varmistaaksemme, että olet saanut hyvää asiakaspalvelua tai sisäisissä koulutuksissa kehittääksemme asiakaspalveluamme.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Puhelutallenteet

Oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittely on tarpeellista asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Säilytysaika: Puhelutallenteita säilytetään 30 päivää puhelun vastaanottamisesta, ellei puhelutallenteen säilyttäminen pidempään ole tarpeellista, jotta pystymme varautumaan ja puolustautumaan meitä vastaan mahdollisesti esitettäviin oikeusvaateisiin.

 

Liiketoiminnastamme viestiminen tai markkinointiviestinnän toteuttaminen

Jos tilaat uutiskirjeen, pörssitiedotteen, lehdistötiedotteen, tuotetiedotteen tai vastaavaa HKScanin liiketoimintaan liittyvää sisältöä, käsittelemme henkilötietojasi toimittaaksemme tilaamaasi sisältöä tai viestintää.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Organisaatiotiedot

Oikeutettu etu. Tilatessasi viestintää, joka ei ole sähköistä suoramarkkinointia, esim. tilatessasi kertaluonteista sisältöä, henkilötietojen käsittely on tarpeellista toteuttaaksemme oikeutetut etumme liittyen tilaamasi sisällön tai viestinnän toimittamiseen.

Suostumus. Tilatessasi viestintää, joka on sähköistä suoramarkkinointia, esim. tilatessasi uutiskirjeemme, käsittely on tarpeellista, jotta voimme toimittaa tilaamaasi sisältöä tai viestintää.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään siihen asti, kun tilauksesi on aktiivinen. Henkilötietosi poistetaan sen jälkeen, kun olet peruuttanut tilauksesi (voit peruuttaa suostumuksesi seuraamalla peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti).

 

Tapahtumien ja muiden yhteistyökumppaneille suunnattujen aktiviteettien järjestäminen

Käsittelemme henkilötietojasi, jos osallistut järjestämäämme tapahtumaan, esim. vastaanottaessamme ja rekisteröidessämme osallistumisesi sekä kommunikoidessamme kanssasi tapahtumaan liittyen. Tässä yhteydessä tapahtuvan henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tapahtumien järjestäminen.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Osallistumistiedot
  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Ruokamieltymykset
  • Organisaatiotiedot

Oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa tapahtumien järjestämiseen liittyvät oikeutetut etumme.

Rekisteröity on antanut nimenomaisen suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn (tietosuoja-asetuksen 9 (2) (a) artikla). Käsittelemme erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvia henkilötietoja (esim. terveystietoja) ainoastaan toimittaessasi tällaisia tietoja vapaaehtoisesti, täten nimenomaisella suostumuksellasi.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään tapahtuman päättymisen jälkeen korkeintaan 13 kuukautta tapahtuman järjestämiseen liittyvien oikeutettujen etujemme turvaamiseksi sekä suunnitellaksemme tulevia tapahtumia.

 

IT-järjestelmien ja palveluiden hallinnoiminen ja turvaaminen

Käsittelemme henkilötietojasi hallinnoidaksemme ja suojataksemme verkkosivujamme, palveluitamme ja niihin liittyviä IT-järjestelmiämme; esimerkiksi kerätessämme lokitietoja kirjautumisista, paikantaessamme vikoja, tehdessämme varmuuskopioita, hallinnoidessamme järjestelmä- ja sovellusmuutoksia sekä ongelmia, ja selvittäessämme tietoturvapoikkeamia.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

  • Perus- ja yksilöintitiedot
  • Yhteystiedot
  • Organisaatiotiedot
  • Verkkotunnistetiedot
  • Lokitiedot

Oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa palveluidemme ja niihin liittyvien IT-järjestelmien hallinnoimiseen ja turvaamiseen liittyvät oikeutetut etumme.  

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään sen mukaisesti, kuin on tarpeen kussakin yllä esitetyssä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksessa. Säilytämme henkilötietoja lokitietokannoissamme vianetsimistä ja tietoturvapoikkeamien selvittämistä varten 24 kuukautta alkaen lokitapahtuman kirjautumisesta.

 

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Käsittelemme henkilötietoja täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme, esim. kirjanpito- tai verolainsäädäntöön liittyvät velvoitteet.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

Kaikki henkilötietoryhmät, joita on kerätty ja jotka ovat tarpeen lakisääteisten velvollisuuksien täyttämisessä,

Lakisääteinen velvollisuus. Käsittely on tarpeellista lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin tietty lakisääteinen velvoite edellyttää.

 

Oikeusvaateen laatiminen, esittäminen ja puolustautuminen

Käsittelemme henkilötietojasi sen mukaan, kun on tarpeellista, käsitelläksemme ja puolustautuaksemme oikeusvaateilta, esim. oikeudenkäyntiä varten.

Henkilötietoryhmät

Laillinen peruste

Kaikki henkilötietoryhmät, joita on kerätty ja jotka ovat tarpeen lakisääteisten velvollisuuksien täyttämisessä,

Oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittely on tarpeen turvataksemme oikeutetun etumme käsitellä ja puolustautua oikeusvaateilta.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään niin kauan, kuin on tarpeen tämän tarkoituksen kannalta.

Tarvittaessa jaamme henkilötietojasi myös muiden tahojen kanssa. Henkilötietojesi vastaanottaja on henkilötietojen käsittelijä, ellemme ole ilmoittaneet toisin.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavien vastaanottajien kanssa:

Palveluntarjoajat

Käytämme erilaisia palveluntarjoajia toteuttaaksemme tässä tietosuojaselosteessa määritetyt käsittelyn tarkoitukset. Palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi puolestamme ja vastaamme käyttämiemme palveluntarjoajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntarjoajat tarjoavat meille muun muassa IT- (esim. tekninen tuki, ylläpito ja huolto), konsultointi, laskutus- ja markkinointipalveluita (esim. uutiskirjeen välitys). Palveluntarjoajat saavat käsitellä henkilötietojasi vain näitä tarkoituksia varten ohjeidemme mukaisesti, eivätkä omiin tarkoituksiinsa. Olemme rekisterinpitäjiä henkilötietojen käsittelyssä, jonka palveluntarjoajat suorittavat meidän puolestamme.

Muut vastaanottajat

Tarpeen vaatiessa jaamme henkilötietojasi myös muille vastaanottajille (esim. puolustautuaksemme meitä vastaan esitettäviin oikeusvaateisiin tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme), jotka toimivat itse rekisterinpitäjinä käsitellessään henkilötietojasi.

Vastaanottaja

Tarkoitus

Laillinen peruste

HKScan konserniyhtiöt

Voimme jakaa tarpeellisia henkilötietoja muille HKScan konserniyhtiöille sisäisiä hallinnollisia tarkoituksia varten tai kehittääksemme toimintaamme, esim. hallinnoidessamme liiketoimintasuhdetta.

Oikeutettu etu (oikeushenkilöt). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa liiketoimintasuhteen hallinnoimiseen liittyvät oikeutetut etumme.

Viranomaiset

Tarpeen vaatiessa jaamme henkilötietojasi viranomaisille, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus jakaa tietoja.

Lakisääteinen velvollisuus. Käsittely on tarpeellista lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Pankit

Jaamme henkilötietojasi pankeille liiketoimintasuhteen hallinnoimiseen liittyviin tarkoituksiin, esim. mukaisten maksujen maksamiseksi.

Oikeutettu etu (oikeushenkilöt). Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme toteuttaa liiketoimintasuhteen hallinnoimiseen liittyvät oikeutetut etumme.

Sopimus (yksityiset elinkeinonharjoittajat.) Henkilötietojen käsittely on tarpeellista sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Ulkoiset neuvonantajat

Voimme jakaa tarvittaessa tietoja ulkoisille neuvonantajille, esim. tilintarkastajille ja asianajotoimistolle, jos laki niin velvoittaa tai jos henkilötietojen jakaminen on tarpeen, jotta pystymme varautumaan ja puolustautumaan meitä vastaan mahdollisesti esitettäviin oikeusvaateisiin.

Lakisääteinen velvollisuus ja oikeutettu etu. Käsittely on tarpeellista lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi tai oikeusvaateisiin puolustautumiseen liittyvien oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi.

Tuomioistuimet, vastapuolet yms.

Voimme jakaa henkilötietojasi tuomioistuimille, vastapuolille ym., jos se on tarpeen puolustautuessamme meitä vastaan mahdollisesti esitettäviin oikeusvaateisiin.

Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeellista oikeusvaateisiin puolustautumiseen liittyvien oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi.

Lainvalvontaviranomaiset, esim. poliisi

Tarpeen vaatiessa jaamme henkilötietojasi viranomaisille, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus jakaa tietoja.

Lakisääteinen velvollisuus. Käsittely on tarpeellista lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Mahdolliset ostajat ja myyjät

Jaamme henkilötietojasi mahdollisten ostajien ja myyjien kanssa yrityskauppa- tai sulautumistilanteissa.

Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen voidaksemme turvata yrityskauppa- tai sulautumistilanteessa oikeutetut etumme.

Pyrimme aina säilyttämään ja käsittelemään henkilötietojasi Euroopan unionissa/Euroopan talousalueella. Jotkut palveluntarjoajistamme voivat kuitenkin sijaita Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolella. Henkilötietojesi asianmukaiseksi turvaamiseksi varmistamme asianmukaisten suojatoimien käytön niiden palveluntarjoajien suhteen, jotka käsittelevät henkilötietojasi Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tällaisia suojatoimia ovat esimerkiksi kansainvälisiä henkilötietojen siirtoja koskevat tiedonsiirtosopimukset. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, mihin maihin henkilötietojasi siirretään ja mitä suojatoimia sovelletaan henkilötietojesi suojaamiseksi tai jos haluat kopion tällaisista suojatoimista, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen privacy@hkscan.com.

Sinulla on tietosuojalainsäädännön nojalla tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Käsittelemme henkilötietojasi siinä laajuudessa, kun tämä on tarpeen oikeuksiesi täyttämiseksi. Tee pyyntö oikeuksiesi käyttämiseksi tietosuojaverkkosivustomme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa privacy@hkscan.com.

Sinulla on oikeus:

Saada pääsy henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus saada pääsy sinusta käsittelemiimme henkilötietoihin. Voit pyytää kopion henkilötiedoistasi täällä. Annamme sinulle nämä tiedot, ellei meillä ole lainmukaista syytä olla jakamatta tietoja tai jos tietojen jakaminen vaikuttaisi haitallisesti kolmansien osapuolten oikeuksiin ja vapauksiin.

Päivittää henkilötietojasi

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen korjaamista tai täydentämistä.

Peruuttaa suostumuksesi

Siinä laajuudessa, kun käsittelemme henkilötietoja suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus, milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus.

Vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuen käsiteltävien henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Tässä tilanteessa lopetamme henkilötietojesi käyttämisen, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, ellemme kykene näyttämään, että oikeutettu etumme syrjäyttää tietosuojaan liittyvät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai että henkilötietojesi käyttäminen on välttämätöntä oikeusvaateiden hallinnoimiseksi tai puolustamiseksi.

Poistaa henkilötietosi

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Emme kuitenkaan voi poistaa henkilötietojasi, jos esimerkiksi laki velvoittaa meitä säilyttämään tiedot.

Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan. Jos henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan, voimme henkilötietojen säilyttämisen lisäksi käsitellä niitä ainoastaan suostumuksesi perusteella, oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi taikka kolmansien osapuolten oikeuksien puolustamiseksi.

Siirtää henkilötietosi (tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen)

Sinulla on oikeus pyytää kopio säilyttämistämme henkilötiedoistasi jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa (tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen). Toisin kuin oikeus päästä käsiksi tietoihin, oikeus tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen käsittää vain sellaiset henkilötiedot, jotka olet itse antanut meille tai joita käsittelemme tiettyjen laillisten perusteiden, kuten suostumuksesi, nojalla.

Voimme ajoittain päivittää näitä tietoja, esimerkiksi jos käsittelisimme henkilötietoja uusia tarkoituksia varten, keräisimme uusia henkilötietoryhmiä tai jakaisimme henkilötietoja muiden vastaanottajien kanssa. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle päivityksestä asianmukaisella tavalla. Tämän tietosuojaselosteen viimeisin versio julkaistaan aina tällä sivulla.

Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä, otathan meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät alta. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle Suomessa. Toimivaltaisen valvontaviranomaisen yhteystiedot löydät täältä.

HKScan Oyj
0111425-3
Lemminkäisenkatu 48, 20520 Turku
privacy@hkscan.com

Alla olevasta taulukosta saat lisätietoja käsittelemistämme henkilötietoryhmistä.

Henkilötietoryhmä

Esimerkkejä henkilötiedosta

Perus- ja yksilöintitiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Käyttäjätunnus
  • Henkilötunnus
  • Allekirjoitus

Yhteystiedot

  • Lähiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Organisaatiotiedot

  • Toiminimi
  • Edustajat
  • Maantieteellinen sijainti
  • Asiakastyyppi ja -numero
  • Toimittajatyyppi ja -numero

Taloudelliset tiedot

  • Taloudellisiin etuihin liittyvät tiedot
  • Omistustiedot (esim. osakkeen omistukseen liittyvät tiedot)

Taustaselvityksen tiedot

  • Toiminimi ja muut yksilöintitiedot
  • Vastuuhenkilöt
  • Luottoluokitus / luottokelpoisuus
  • Muut julkisissa- tai viranomaisrekistereissä olevat tiedot

Osto- ja myyntitiedot

  • Ostomäärät
  • Myyntimäärät

Osallistumistiedot

  • Tapahtuma / aktiviteetti
  • Päivämäärä

Ruokamieltymykset

  • Ruoka-aineallergiat

Yhteydenpidossa antamasi tiedot

  • Mikä tahansa henkilötieto, jonka olet antanut osana yhteydenpitoa

Puhelutallenteet

  • Asiakaspalveupuhelun sisältö

Verkkotunnistetiedot

  • IP-osoite
  • Laite ja verkkoselaintiedot

Lokitiedot

  • Aikaleima
  • Lokikirjaus sisäänpääsystä